VIDEO Vicepreşedintele ales al SUA, Kamala Harris s-a vaccinat în direct la TV

  • Vicepreşedintele ales al SUA, Kamala Harris, a primit în direct la TV primă doză de vaccin împotriva Covid-19 produs de Moderna.
  • Kamala Harris a îndemnat americanii să se vaccineze pentru Covid-19, relatează CNN.
1693 afișări
Imaginea articolului VIDEO Vicepreşedintele ales al SUA, Kamala Harris s-a vaccinat în direct la TV

VIDEO Vicepreşedintele ales al SUA, Kamala Harris s-a vaccinat în direct la TV

"Vreau să încurajez pe toată lumea să primească vaccinul. Este sigur", a spus Harris, după ce i s-a administrat vaccinul.

„Este literalmente despre salvarea de vieţi”, a spus Harris. "Am încredere în oamenii de ştiinţă. Şi oamenii de ştiinţă sunt cei care au creat şi aprobat acest vaccin. Aşa că îi îndemn pe toţi, când este rândul tău, să te vaccinezi".
Harris a spus că soţul ei, Doug Emhoff, va primi prima doză de vaccin Moderna şi marţi.

Vaccinul a fost administrat de Patricia Cummings, o asistentă medicală clinică la United Medical Center, potrivit echipei de tranziţie Biden-Harris.

Vaccinarea vicepreşedintelui ales vine la puţin peste o săptămână după ce preşedintele ales Joe Biden s-a vaccinat live la TV. După ce a primit prima doză din vaccin, Biden i-a asigurat pe americani de siguranţa vaccinului şi i-a îndemnat să se vaccineze de îndată ce dozele sunt puse la dispoziţie.

Biden şi Harris s-au vaccinat la distanţă de o săpătamână la recomandarea experţilor medicali, potrivit purtătorului de cuvânt al echipei tranziţiei, Jen Psaki. Motivul unei astfel de recomandări ar putea fi că, dacă Biden sau Harris ar raporta orice reacţii adverse, nu le-ar experimenta în aceeaşi zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici