Viktor Ianukovici şi Vladimir Putin au avut o întrevedere pe tema unui "parteneriat strategic"

Preşedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, s-a întâlnit vineri cu omologul său rus, Vladimir Putin, la Soci, în sudul Rusiei, unde cei doi lideri au discutat pe tema unui viitor "parteneriat strategic", a anunţat Preşedinţia ucraineană.

149 afișări
Imaginea articolului Viktor Ianukovici şi Vladimir Putin au avut o întrevedere pe tema unui "parteneriat strategic"

Viktor Ianukovici şi Vladimir Putin au avut o întrevedere pe tema unui "parteneriat strategic" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Şefii de stat au abordat probleme legate de cooperarea comercială şi economică în diferite domenii ale economiei şi pregătirea unui viitor acord de parteneriat strategic", potrivit serviciilor lui Ianukovici, care se întoarce dintr-o vizită în China. Întâlnirea sa cu Putin, neanunţată, a fost confirmată agenţiilor ruse de purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici