Viktor Orban, invitat la Casa Albă de Donald Trump

Viktor Orban, premierul Ungariei, a declarat că a purtat o conversaţie telefonică cu Donald Trump, preşedintele ales al Statelor Unite, în care acesta l-a invitat la Casa Albă, informează MTI.

5148 afișări
Imaginea articolului Viktor Orban, invitat la Casa Albă de Donald Trump

Viktor Orban, invitat la Casa Albă de Donald Trump (Imagie: AFP/ Arhiva Foto Mediafax)

”Trump a fost clar în timpul conversaţiei că are o părere foarte bună despre Ungaria”, a declarat Orban în cadrul unui interviu.

”Poziţia noastră s-a îmbunătăţit. Am avut impresia că a înţeles că ungarii sunt oameni curajoşi care au luptat pentru libertate şi ale căror realizări economice au fost extraordinare în ultimii şase ani”, a mai spus premierul Ungariei.

”El (Donald Trump, n.red.) m-a invitat la Washington, iar eu i-am spus că nu am fost acolo de mult timp pentru că mereu sunt considerat oaia cea neagră. A râs şi a spus că acelaşi lucru se spune şi despre el”, a adăugat Viktor Orban.

”America va avea acum un preşedinte care nu este limitat de ideologii; este mult mai interesat de succes, eficienţă şi rezultate decât de ideologii politice”, a afirmat el.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici