VISCOLUL a dat peste cap traficul aerian şi rutier în Austria şi sudul Germaniei: Zeci de zboruri au fost anulate, iar mai multe şosele au fost închise

Zeci de zboruri au fost anulate sau au înregistrat întârzieri masive la aeroporturi din Austria şi sudul Germaniei din cauza viscolului şi ninsorii, iar mai multe şosele din Austria au fost închise din cauza riscului producerii de avalanşe, informează agenţia de ştiri Dpa.

2437 afișări
Imaginea articolului VISCOLUL a dat peste cap traficul aerian şi rutier în Austria şi sudul Germaniei: Zeci de zboruri au fost anulate, iar mai multe şosele au fost închise

VISCOLUL a dat peste cap traficul aerian şi rutier în Austria şi sudul Germaniei: Zeci de zboruri au fost anulate, iar mai multe şosele au fost închise

Cel puţin 120 de zboruri au fost anulate sâmbătă la aeroportul din Munchen, a declarat o purtătoare de cuvânt a aeroportului, adăugând că numărul ar putea creşte. Alte zeci de zboruri au înregistrat întârzieri de cel puţin o oră.

Şi la aeroportul oraşului Innsbruck s-au înregistrat o "reducere masivă a traficului aerian".

În plus, mai multe şosele din Austria au fost închise din cauza riscului ridicat de producere de avalanşe.

Agenţia austriacă de meteorologie şi geodinamică a transmis că ninsoarea şi viscolul vor continua să afecteze regiunea până cel puţin luni dimineaţă.

Serviciul german de meteorologie a emis sâmbătă o avertizare de viscol pentru regiunea Alpilor şi sudul Germaniei.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, în statele germane Bavaria and Baden-Wuerttemberg s-au produs zeci de accidente rutiere.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici