Vizita la Bucureşti a comisarului european Hahn, anulată din cauza condiţiilor meteorologice

Vizita la Bucureşti a comisarului european pentru politică regională, Johannes Hahn, programată pentru joi, a fost anulată, întrucât acesta s-a aflat în imposibilitatea de a se deplasa de la Bruxelles la Bucureşti din cauza perturbării traficului aerian.

356 afișări
Imaginea articolului Vizita la Bucureşti a comisarului european Hahn, anulată din cauza condiţiilor meteorologice

Johannes Hahn (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Vizita comisarului european pentru politică regională Johannes Hahn, programată pentru astăzi, 26 ianuarie 2012, a fost anulată. Delegaţia condusă de oficialul european s-a aflat în imposibilitatea de a se deplasa de la Bruxelles la Bucureşti din cauza perturbării traficului aerian", informează Comisia Europeană.

Comisarul european era aşteptat la Palatul Victoria de către premierul Emil Boc, precum şi de către ministrul pentru Afaceri Europene, Leonard Orban. El ar fi urmat să participe şi la Reuniunea comitetului interministerial pentru absobţia fondurilor europene.

Ninsorile din ultimele zile au afectat atât traficul rutier cât şi cel aerian.

Comisarul european pentru politică regională, Johannes Hahn, avea programată o vizită oficială în România, joi, urmând să aibă întrevederi cu preşedintele Traian Băsescu, cu premierul Emil Boc şi cu ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban.

Comisarul european pentru politică regională urma să participe, la sediul Guvernului României, la lucrările comitetului interministerial privind absorbţia fondurilor europene şi la o reuniune cu reprezentanţii instituţiilor financiare internaţionale referitoare la acordarea de asistenţă tehnică autorităţilor române pentru creşterea absorbţiei fondurilor europene.

De asemenea, oficialul european urma să asiste, împreună cu premierul Emil Boc la ceremonia de semnare a memorandumurilor de înţelegere dintre România şi Banca Europeană de Investiţii, respectiv Banca Mondială, privind sprijinul acordat de aceste instituţii financiare pentru absorbţia fondurilor structurale şi de coeziune de către România.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici