Vizită SURPRIZĂ: Donald Trump a mers neanunţat de Crăciun să viziteze militarii americani din Irak

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a efectuat, miercuri seară, o vizită neanunţată la o bază militară americană din Irak, anunţă Casa Albă.

2423 afișări
Imaginea articolului Vizită SURPRIZĂ: Donald Trump a mers neanunţat de Crăciun să viziteze militarii americani din Irak

Vizită SURPRIZĂ. Donald Trump, de Crăciun a mers neanunţat în Irak pentru a vizita militarii americani

Avionul preşedintelui SUA a aterizat miercuri seară la o bază aeriană americană siuată la periferia vestică a oraşului Bagdad, informează site-ul agenţiei Associated Press. Casa Albă a confirmat informaţiile.

Este vorba de prima vizită efectuată de Donald Trump într-o zonă de război. Donald Trump este însoţit de Prima doamnă a SUA, Melania Trump.

Donald Trump a declarat la Bagdad că nu intenţionează să retragă trupele americane din Irak. De asemenea, preşedintele a avertizat că Statele Unite pot ataca reţeaua teroristă Stat Islamic, activă în principal în Irak şi Siria, "rapid şi dur".

Vizita în Irak intervine pe fondul criticilor privind decizia retragerii trupelor americane din Siria şi diminuării efectivelor militare din Afganistan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici