Vladimir Plahotniuc a părăsit Republica Moldova. Anunţul Partidului Democrat

Preşedintele Partidului Democrat din Republica Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a părăsit ţara pentru câteva zile pentru a-şi întâlni familia, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii, citat de portalul de ştiri Unimedia.

10503 afișări
Imaginea articolului Vladimir Plahotniuc a părăsit Republica Moldova. Anunţul Partidului Democrat

Vlad Plahotniuc a părăsit Republica Moldova. Anunţul Partidului Democrat

Prin intermediul comunicatului, formaţiunea lui Plahotniuc face apel la evitarea speculaţiilor şi a informaţiilor neverificate cu privire la plecarea acestuia.

„În legătură cu speculaţiile apărute în presă despre aşa-zisa dispariţie a liderului PDM, precizăm că domnul Vlad Plahotniuc a plecat pentru câteva zile din ţară, la familia sa. Facem apel, pe această cale, să fie evitate speculaţiile şi informaţiile neverificate. Recent, cetăţenii au fost intoxicaţi cu o campanie de manipulare asemănătoare, când au fost publicate informaţii false despre starea sănătăţii sale. Este regretabil că se operează cu astfel de ştiri false, care induc în eroare opinia publică”, se arată în comunicatul de presă al partidului.

Biroul de presă al PDM nu a specificat în ce ţară a plecat Plahotniuc, însă Unimedia notează că acesta are doi copii care locuiesc în Elveţia, unde liderul PDM deţine şi o vilă, pe malul lacului Geneva.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici