Vladimir Putin a anunţat poziţia Rusiei în cazul Khashoggi. Care vor fi relaţiile cu Arabia Saudită

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat joi că autorităţile din Rusia nu au suficiente informaţii despre dispariţia jurnalistului saudit Jamal Khashoggi pentru a justifica stricarea relaţiilor cu Arabia Saudită, relatează Reuters.

5796 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin a anunţat poziţia Rusiei în cazul Khashoggi. Care vor fi relaţiile cu Arabia Saudită

Vladimir Putin nu doreşte să strice relaţiile cu Arabia Saudită din cauza problemei cu Khashoggi

În cazul unui discurs ţinut în oraşul Soci din Rusia, preşedintele rus a declarat că Administraţia de la Moscova nu ştie exact ce s-a întâmplat în acest caz.

De asemenea, Vladimir Putin şi-a manifestat regretul faţă de moartea jurnalistului şi a transmis că aşteaptă mai multe detalii înainte să ia o decizie privind relaţiile cu Administraţia de la Riad.

Jamal Khashoggi era editorialist al cotidianului american The Washington Post şi îl critica pe prinţul moştenitor saudit Mohammed bin Salman. Acesta a fost declarat dispărut în data de 2 octombrie, după ce a intrat în sediul consulatului Arabiei Saudite în Istanbul pentru a-şi depune documentele de căsătorie şi nu a mai ieşit.

Autorităţile turce consideră Arabia Saudită vinovată de uciderea jurnalistului, lucru negat de către Administraţia de la Riad.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici