Vladimir Putin a discutat cu Benjamin Netanyahu despre cooperarea bilaterală, inclusiv în Siria

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat luni, prin telefon, cu premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, despre cooperarea bilaterală, inclusiv în Siria, transmite Kremlinul.

1246 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin a discutat cu Benjamin Netanyahu despre cooperarea bilaterală, inclusiv în Siria

Vladimir Putin a discutat cu Benjamin Netanyahu despre cooperarea bilaterală,inclusiv în Siria

"Vladimir Putin a avut o conversaţie prin telefon cu premierul statului Israel, Benjamin Netanyahu, la iniţiativa părţii israeliene. Benjamin Netanyahu a transmis condoleanţe pentru moartea tragică a marinarilor ruşi în Marea Barents", anunţă Preşedinţia Rusiei într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.

"Au fost discutate teme curente privind cooperarea bilaterală la nivel comercial, economic şi în sfera umanitară", precizează Kremlinul.

"Vladimir Putin l-a invitat pe premierul israelian să efectueze o vizită la Moscova anul viitor, pentru a lua parte la ceremoniile pentru marcarea a 75 de ani de la Victoria în Marele Război Patriotic. De asemenea, au discutat despre teme referitoare la cooperarea ruso-israeliană în procesul de soluţionare a crizei siriene, în baza rezultatelor reuniunii trilaterale a reprezentanţilor consiliilor de securitate din Rusia, Israel şi Statele Unite, pe 25 iunie 2019. Au evidenţiat importanţa intensificării cooperării între agenţiile militare. Cei doi lideri au stabilit să continue contactele personale", a subliniat Kremlinul.

Taguri:
rusia,
israel,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici