Vladimir Putin a negat categoric că ar avea informaţii compromiţătoare despre Donald Trump: O grămadă de prostii. V-aţi pierdut minţile?

Preşedintele rus Vladimir Putin a negat categoric că ar ar avea informaţii compromiţătoare despre omologul său american, Donald Trump, în contextul anchetei din Statele Unite privind presupusele contacte ale echipei de campanie a lui Trump cu Rusia, informează Reuters, citând NBC News.

1677 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin a negat categoric că ar avea informaţii compromiţătoare despre Donald Trump: O grămadă de prostii. V-aţi pierdut minţile?

Vladimir Putin a negat categoric că ar avea informaţii compromiţătoare despre Donald Trump: O grămadă de prostii. V-aţi pierdut minţile? (Imagine: Hepta)

"Ei bine, nu este decât o grămadă de prostii", a declarat Putin în cadrul unui interviu pentru emisiunea "Sunday Night with Megyn Kelly" de la NBC, atunci când a fost întrebat dacă are informaţii compromiţătoare despre preşedintele republican.

Putin a afirmat că deşi Trump a vizitat Rusia de mai mult ori în calitate de om de afaceri, totuşi nu are nicio legătură cu el şi nu s-a întâlnit vreodată cu acesta. Cei doi au discutat telefonic de câteva ori după alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

Liderul rus a mai explicat că în acest moment în Rusia sunt lideri a zeci de firme americane.

"Credeţi că strângem informaţii compormiţătoare despre ei sau ce?", a adăugat Putin, adăugând: "V-aţi pierdut minţile?".

Oficiali de la Moscova au respins în repetate rânduri acuzaţiile privind presupusele imixtiuni ale Rusiei campania prezidenţială din Statele Unite.

Întrebat în legătură cu prezenţa fostului consilier prezidenţial american Mike Flynn la gala televziunii Russia Today în decembrie 2015, unde Vladimir Putin a ţinut un discurs, preşedintele rus a declarat că "nu prea am vorbit" cu Flynn.

"Am ţinut discursul. Apoi s-a vorbit despre alte subiecte. După care m-am ridicat şi am plecat. Iar apoi mi s-a spus 'ştiţi, era un domn american, a fost implicat în anumite lucruri. A fost în serviciile de securitate", a afirmat Putin.

"Asta e tot. Nu prea am vorbit cu el. Acesta este nivelul la care mă cunosc cu dl. Flynn", a completat preşedintele Rusiei.

Mike Flynn, fost consultant electoral al lui Donald Trump şi ulterior consilier prezidenţial pentru Siguranţă Naţională, a fost nevoit să-şi dea demisia în luna februarie, după ce ar fi refuzat să îi dezvăluie vicepreşedintelui Mike Pence informaţii despre întâlnirile cu ambasadorul Rusiei în SUA.

Biroul Federal pentru Investigaţii, Senatul SUA şi Camera Reprezentanţilor au declanşat anchete în cazul ingerinţelor Rusiei în campania electorală şi al presupuselor contacte între apropiaţi ai preşedintelui Donald Trump şi oficiali ruşi. Un procuror special, Robert Mueller, va coordona investigaţiile.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici