Vladimir Putin afirmă că Rusia ar fi pregătită să organizeze un summit G7 la Moscova

Rusia nu a ales să părăsească Grupul ţărilor puternic industrializate şi este pregătită să organizeze un summit al membrilor G7 la Moscova, a declarat preşedintele rus Vladimir Putin, relatează site-ul agenţiei Reuters.

1158 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin afirmă că Rusia ar fi pregătită să organizeze un summit G7 la Moscova

Vladimir Putin afirmă că Rusia ar fi pregătită să organizeze un summit G7 la Moscova

Preşedintele american Donald Trump a declarat vineri că este în interesul tuturor ca Rusia să fie reintegrată în G7.

"Nu noi am ales să părăsim formatul, colegii noştri au refuzat să vină în Rusia datorită unor anumite motive. Ne-am bucura să vă vedem pe toţi în Moscova", a declarat Putin pentru reporteri.

Liderul de la Casa Albă a declarat în luna martie că se va întâlni în curând cu Vladimir Putin, însă relaţiile între Washington şi Moscova s-au deteriorat în ultima perioadă din cauza conflictului din Siria şi otrăvirii unui fost spion rus în Marea Britanie.

Putin a declarat că întrevederea celor doi este importantă şi că este îngrijorat de riscul declanşării unei noi curse a înarmărilor între Rusia şi Statele Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici