Vladimir Putin anunţă măsuri pentru ruşii care au intrat în şomaj

  • Putin s-a adresat ruşilor la televiziune
  • Preşedintele Rusiei a dat asigurări pentru salariaţii la şomaj
  • În plan medical, vigilenţa rămâne de rigoare
732 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin anunţă măsuri pentru ruşii care au intrat în şomaj

Vladimir Putin: În aprilie, ruşii care stau acasă îşi vor încasa salariile

"Am decis să prelungesc regimul de şomaj până la 30 aprilie." Anunţul preşedintelui rus Vladimir Putin, făcut joi într-un discurs televizat, cerând menţinerea salariilor.

Cu 3.548 de cazuri, inclusiv 30 de decese înregistrate oficial, ţara nu este una dintre cele mai afectate, dar epidemia de coronavirus progresează rapid, deoarece la 25 martie erau doar 495 de pacienţi şi nici un deces. ”Ameninţarea rămâne. După opinia specialiştilor, apogeul epidemiei nu a fost încă atins în lume şi nici în ţara noastră”, a afirmat el, menţionând că măsura, în vigoare din 28 martie, ”a permis să se câştige timp” în faţa epidemiei.

Fiecare entitate regională va putea determina măsurile de izolare corespunzătoare, deoarece părţi ale teritoriului rus încă nu au înregistrat cazuri de coronavirus. Vladimir Putin le-a cerut din nou ruşilor să dea dovadă de "responsabilitate" şi să urmeze "instrucţiunile autorităţilor". Moscova, principalul focar al epidemiei (2.475 de cazuri), şi-a izolat populaţia, la fel ca şi alte regiuni ruseşti.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici