Vladimir Putin, aplaudat în timp ce face elogiul artei stradale - VIDEO şi FOTO

Premierul rus, Vladimir Putin, a fost aplaudat frenetic de fanii ruşi ai muzicii hip-hop, deoarece a făcut elogiul artei străzii, un fenomen în care se exprimă "talent şi creativitate" prin formă şi conţinut.

32 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin, aplaudat în timp ce face elogiul artei stradale - VIDEO şi FOTO

Vladimir Putin, aplaudat în timp ce face elogiul artei stradale (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

"Graffiti devine o artă veritabilă", a declarat Putin, citat de agenţiile ruse, în cadrul unei ceremonii de înmânare a premiilor unui concurs de televiziune de hip-hop.

"Breakdance-ul, este într-adevăr o propagandă în favoarea unui mod de viaţă sănătos", deoarece este dificil să ne imaginăm că acesta poate "să se asocieze cu un pahar (de alcool) sau droguri", a continuat premierul.

"Chiar muzica rap de stradă, care ar putea părea puţin cam brutală, are un conţinut social, vorbeşte despre probleme, în special de cele ale tinerilor", a explicat el.

Potrivit agenţiei Interfax, discursul lui Putin, care a înmânat premiile câştigătorilor la categoriile "graffiti", "rap" şi "breakdance", a fost întâmpinat cu "strigăte, fluierături şi aplauze".

"Ar fi cool să înregistrezi o melodie cu Putin ... Este o legendă, este idolul nostru", a declarat câştigătorul la categoria "rap", Roma Jigan, citat de Interfax.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici