Vladimir Putin: Donald Trump nu este mireasa mea şi eu nu sunt mirele lui

Preşedintele rus Vladimir Putin a susţinut marţi o conferinţă de presă în care s-a abţinut să-l critice pe preşedintele Statelor Unite, adăugând că Donald Trump nu este ”mireasa” lui, relatează The Associated Press.

6750 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin: Donald Trump nu este mireasa mea şi eu nu sunt mirele lui

Vladimir Putin: Donald Trump nu este mireasa mea şi eu nu sunt mirele lui

În cadrul conferinţei de presă, Putin a respins o întrebare din partea unui jurnalist, care l-a îndrepat dacă este dezamăgit de Donald Trump.

”Trump nu este mireasa mea şi eu nu sunt mirele lui”, a spus preşedintele Rusiei.

Întrebat cum se va simţi dacă ar fi iniţiată o acţiune de impeachment împotriva lui Donald Trump, liderul de la Kremlin a precizat că ar fi ”absolut greşit” să discute despre afecerile interne ale Statelor Unite.

Vladimir Putin a adăugat că se aşteaptă să ajungă la un numitor comun cu Donald Trump, aspect ce ar fi în interesul ambelor state.

”Fac ce face şi el. Trump e ghidat de interesele naţionale ale SUA cum şi eu urmăresc interesele naţionale ale ţării mele. Mă aştept să reuşim să găsim o cale de compromis şi să rezolvăm problemele bilaterale şi globale”, a continuat preşedintele rus.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici