Vladimir Putin este aşteptat să efectueze o vizită oficială în Armenia la începutul lui 2019

Preşedintele rus Vladimir Putin este aşteptat să efectueze o vizită oficială în Armenia la începutul anului 2019, a declarat duminică premierul armean Nikol Paşinian, relatează site-ul agenţiei Tass.

257 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin este aşteptat să efectueze o vizită oficială în Armenia la începutul lui 2019

Vladimir Putin este aşteptat să efectueze o vizită oficială în Armenia la începutul lui 2019

"Am fost de acord ca Putin să viziteze Armenia la sfârşitul anului acesta, sau la începutul anului viitor. Anul acesta am avut deja contacte cu liderului rus şi plănuim să mai avem până la sfârşitul anului. Aşadar, consider că este corect să organizăm o vizită oficială la începutul anului viitor. Până atunci, vom avea o bază de documente şi sper să le semnăm în timpul vizitei", a declarat premierul Armeniei.

Paşinian a anunţat recent că l-a invitat pe liderul de la Kremlin să efectueze o vizită oficială în Macedonia. Consilierul prezidenţial Yuri Uşakov a declarat la 26 septembrie că o astfel de întâlnire ar putea avea loc în 2019, fără a specifica însă o dată exactă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici