Vladimir Putin este în "relaţii bune" cu Francois Fillon

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, este în "relaţii bune" cu Francois Fillon, favorit pentru a fi candidatul forţelor de centru-dreapta în scrutinul prezidenţial din Franţa, anunţă Kremlinul.

758 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin este în "relaţii bune" cu Francois Fillon

Vladimir Putin este în "relaţii bune" cu Francois Fillon (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Francois Fillon, fost premier al Franţei, s-a clasat pe locul întâi în primul tur al scrutinului partidului francez Republicanii (centru-dreapta) pentru desemnarea candidatului la funcţia de preşedinte al Franţei.

"Urmărim cu atenţie cursul campaniei electorale din Franţa", a declarat marţi Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Rusiei.

"Franţa este partenerul nostru, Rusia este în relaţii foarte bune cu această ţară, iar scopul cooperării va fi mai mare", a adăugat Peskov, citat de site-ul agenţiei Tass.

"Preşedintele Vladimir Putin menţine relaţii bune cu Francois Fillon", a subliniat reprezentantul Kremlinului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici