Vladimir Putin: Rusia nu vrea să creeze un imperiu

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi că Rusia nu are planuri să creeze un imperiu şi depune eforturi pentru a îmbunătăţi cooperarea regională în Eurasia, relatează agenţia Sputnik în pagina electronică.

1550 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin: Rusia nu vrea să creeze un imperiu

Vladimir Putin: Rusia nu vrea să creeze un imperiu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cadrul sesiunii anuale de întrebări şi răspunsuri cu cetăţenii, Putin a vorbit despre Uniunea Economică Eurasiatică din care fac parte Rusia, Kazahstan, Belarus şi alte state foste sovietice.

El a precizat că Rusia nu are nicio intenţie să creeze un imperiu, ci vrea doar să amelioreze integrarea regională.

"Acesta este un proces normal şi natural de integrare. Întreaga lume a ales calea integrării", a afirmat Putin.

Preşedintele rus răspunde joi întrebărilor cetăţenilor, fără să accepte întrebări din străinătate, în cadrul celei de-a 13-a sesiuni a "liniei directe cu Vladimir Putin", care a început la ora 12.00 (12.00, ora României), programul fiind difuzat în direct de mai multe posturi de televiziune şi de radio.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici