Vladimir Putin: „Să faci parte din civilizaţia diversă a Rusiei este o fericire”. Preşedintele rus spune că ţara va lupta pentru independenţa şi viitorul său măreţ

  • În timp ce îşi obligă proprii cetăţeni să se înroleze ca soldaţi în războiul din Ucraina, preşedintele rus vorbeşte despre „viitorul strălucit al noilor generaţii”.
  • „A face parte din civilizaţia rusă diversă este o fericire”, declară Putin.
  • Rusia este încă, după atâtea decenii, condusă de către olihargi, nu există libertatea presei iar mulţi ruşi trăiesc în sărăcie.
847 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin: „Să faci parte din civilizaţia diversă a Rusiei este o fericire”. Preşedintele rus spune că ţara va lupta pentru independenţa şi viitorul său măreţ
Rusia va continua să îşi apere libertatea şi independenţa, cultura şi tradiţiile de dragul generaţiilor viitoare şi al unui viitor măreţ, a declarat miercuri preşedintele rus Vladimir Putin miercuri seara, la festivităţile prilejuite de împlinirea a 1.160 de ani de la crearea statului rus.
 
„Vom lupta pentru Patria noastră, pentru Patria noastră, singura pe care o avem, pentru libertatea, independenţa şi suveranitatea noastră, pentru cultura şi tradiţiile noastre. Le vom apăra şi le vom proteja în numele strămoşilor noştri şi al urmaşilor noştri, de dragul Rusiei, al marii sale istorii şi al marelui său viitor", a spus şeful rus.
 
Acesta mai spune că „a face parte din civilizaţia rusă diversă este o fericire”, dar este şi o responsabilitate şi o datorie. „Civilizaţia noastră este originală, are propriul său drum şi nu există nici un gram de fanfaronadă şi un sentiment de superioritate în legătură cu acest lucru. Această civilizaţie este a noastră - asta este ceea ce este cel mai important pentru noi”.
 
În contradicţie cu discursul „paşnic”, Putin a ordonat mobilizarea militară a rezerviştilor ruşi. Mii de bărbaţi stau la cozi pentru a se înrola. Mulţi au fugit din ţară încă de miercuri dimineaţa, după discursul preşedintelui. 
 
Publicaţia Taiga.info publică un videoclip din oraşul Neryunga (regiunea Sakha, cunoscută ca şi Yakutia, din Siberia Orientală). Imaginile arată cum rudele îşi iau rămas bun de la bărbaţii mobilizaţi, în urma anunţului făcut de preşedintele rus Vladimir Putin, miercuri dimineaţă. 
 
Şi în Cecenia, bărbaţii sunt mobilizaţi.
 
Între timp, protestatarii reţinuţi în Moscova, la mitingurile anti-mobilizare, au primit „fluturaşi” pentru mobilizarea militară. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici