Vladimir Putin şi Angela Merkel s-au întâlnit la Moscova. Ce au discutat cei doi lideri - VIDEO

Cancelarul german Angela Merkel s-a întâlnit cu preşedintele rus Vladimir Putin la Moscova, sâmbătă, în timp ce tensiunile din Orientul Mijlociu continuă să crească, transmit Euronews şi Reuters.

3294 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin şi Angela Merkel s-au întâlnit la Moscova. Ce au discutat cei doi lideri - VIDEO

Sursa FOTO: Twitter @RusEmbUSA

Vizita cancelarului german în Rusia - prima din mai 2018 - are loc în aceeaşi zi în care oficialii din Iran au recunoscut că au doborât „din greşeală” avionul ucrainean care tocmai decolase de pe aeroportul din Teheran, cu 176 de oameni la bord.

Principalele teme de discuţie ale celor doi lideri au fost tensiunile din Iran şi Libia, având în vedere că Vladimir Putin deţine o influenţă puternică în ambele ţări. 

Angela Merkel a declarat că negocierile pentru pace cu Libia vor avea loc la Berlin, în timp ce Turcia şi Rusia fac apel la grupurile politice violente din Libia să accepte un armistiţiu, transmite Reuters. 

În timpul unei conferinţe de presă susţinută alături de preşedintele Rusiei, Merkel a spus că cei doi speră că „eforturile Rusiei şi ale Turciei vor avea succes”, dar şi că Germania va trimite „în curând” invitaţii pentru o conferinţă la Berlin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici