Vladimir Putin va decide în curând dacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2018

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat miercuri că se va decide în curând dacă va mai candida la alegerile prezidenţiale, care vor avea loc anul viitor, adăugând că va lua în considerare nivelul de susţinere publică pe care îl are, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

179 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin va decide în curând dacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2018

Vladimir Putin va decide în curând dacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2018

În cadrul unui eveniment ţinut la Moscova, unde majoritatea participanţilor erau tineri, Vladimir Putin a întrebat audienţa dacă îl susţine să candideze în alegerile prezidenţiale din luna martie 2018. Participanţii la eveniment au răspuns afirmativ şi au început să aplaude.

"Înţeleg că această decizie trebuie luată în viitorul apropiat şi va fi luată în viitorul apropiat. Şi când va fi luată, voi ţine cont şi de conversaţia noastră de astăzi şi de reacţia voastră", a zis Putin în cadrul evenimentului.

Potrivit agenţiei de ştiri ruse TASS, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, a declarat că nu ştie când actualul preşedinte va comunica decizia în acest sens, motiv pentru care "zvonurile circulă aproape în fiecare zi".

"Preşedintele ar putea anunţa în orice moment, trebuie să fim pregătiţi pentru asta în fiecare zi", a adăugat Peskov.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici