Volodimir Zelenski anunţă că este infectat cu Sars-Cov-2

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunţat luni după-amiază că a primit rezultat pozitiv la un test privind coronavirusul, informează publicaţia Kyiv Post.

426 afișări
Imaginea articolului Volodimir Zelenski anunţă că este infectat cu Sars-Cov-2

Volodimir Zelenski anunţă că este infectat cu Sars-Cov-2

"Nu există oameni norocoşi pentru care Covid-19 să nu fie un pericol. În pofida tuturor măsurilor, am primit un rezultat pozitiv", a anunţat Volodimir Zelenski prin Twitter.

"Mă simt bine şi iau multe vitamine. Promit să intru în izolare, dar voi continua să lucrez. Voi depăşi această boală, aşa cum fac cei mai mulţi oameni. Va fi bine", a precizat preşedintele Ucrainei.

Potrivit unor oficiali de la Kiev, este infectat cu virusul Sars-CoV-2 şi şeful Cancelariei prezidenţiale din Ucraina, Andriy Yermak.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
zelenski,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici