Vremuri dificile în China. Hoţi înarmaţi au furat un produs pentru care nimeni nu şi-ar risca libertatea în mod normal

  • Trei bărbaţi din Hong Kong au furat 600 de role de hârtie igienică.
  • Acum câteva zile, zeci de oameni s-au bătut pe hârtie.
  • Din cauza coronavirusului, oamenii fac provizii cu tot ce apucă.
6479 afișări
Imaginea articolului Vremuri dificile în China. Hoţi înarmaţi au furat un produs pentru care nimeni nu şi-ar risca libertatea în mod normal

Vremuri dificile în China. Hoţi înarmaţi au furat un produs pentru care nimeni nu şi-ar risca libertatea în mod normal

Trei bărbaţi din Hong Kong au furat 600 de role de hârtie igienică, care tocmai fuseseră livrate unui magazin. Din cauza coronavirusului, oamenii fac provizii cu tot ce apucă şi s-au bătut să cumpere hârtie în magazine.

În China este lipsă mare de măşti şi costume de protecţie împotriva coronavirusului, dar există şi un alt produs căutat de hoţi: hârtia igienică.

Trei bărbaţi din Hong Kong au fugit cu 600 de role de hârtie igienică, care tocmai fuseseră livrate unui magazin.

Acum câteva zile, zeci de oameni s-au bătut pe hârtie ca românii pentru o tigaie aflată la ofertă.

În China continentală, măsurile preventive sunt tot mai dure. Circulaţia vehiculelor şi a oamenilor a fost interzisă în provincia din care a pornit epidemia, Hubei. Potrivit lui Mathias Bolinger, corespondent DW, oraşele Xiaogan şi Huanggang, aflate în apropiere de Wuhan, epicentrul epidemiei, interzic acum oamenilor să iasă din case chiar şi ca să îşi cumpere alimente.

În plus, Congresul Partidului Comunist, cea mai mare întâlnire politică a anului, ar putea fi anulat. Congresul era programat în martie, dar liderii politici nu vor să ajute şi mai mult la răspândirea epidemiei.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici