WSJ: Donald Trump i-a cerut lui John Kelly să rămână şef al Cancelariei prezidenţiale

Preşedintele SUA, Donald Trump, l-a invitat pe şeful Cancelariei prezidenţiale, John Kelly, să rămână în funcţie până în anul 2020, pe fondul reducerii tensiunilor dintre cei doi, afirmă oficiali de la Casa Albă citaţi de publicaţia The Wall Street Journal.

152 afișări
Imaginea articolului WSJ: Donald Trump i-a cerut lui John Kelly să rămână şef al Cancelariei prezidenţiale

WSJ: Donald Trump i-a cerut lui John Kelly să rămână şef al Cancelariei prezidenţiale

John Kelly le-a transmis colegilor că a acceptat să rămână în funcţie, au declarat surse de la Preşedinţia SUA.

John Kelly a marcat luni un an de la numirea în funcţia de şef al Cancelariei prezidenţiale, dar existau zvonuri că ar vrea să demisioneze, după disensiunile pe care le-a avut cu preşedintele Donald Trump. Anunţul a fost făcut în contextul în care tensiunile între John Kelly şi Donald Trump s-au redus în ultimele săptămâni.

În ultimele luni, Donald Trump s-a consultat cu unii consilieri pentru desemnarea unui alt şef al Cancelariei prezidenţiale, printre persoanele luate în considerare numărându-se Nick Ayers şi Mick Mulvaney.

În cazul în care John Kelly rămâne în funcţie până în 2020, va fi unul dintre şefii Cancelariei prezidenţiale cu mandatul cel mai îndelungat. Un oficial de la Casa Albă a atras atenţia că, în pofida anunţului, John Kelly s-ar putea retrage din funcţie din cauza unor circumstanţe excepţionale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici