Zece delfini au eşuat pe o plajă din Noua Zeelandă

Salvatorii din Noua Zeelandă încearcă vineri să salveze 10 delfini eşuaţi pe o plajă, udându-i cu apă în aşteptarea fluxului care, se speră, îi va duce înapoi în mare, informează Reuters.

626 afișări
Imaginea articolului Zece delfini au eşuat pe o plajă din Noua Zeelandă

Zece delfini au eşuat pe o plajă din Noua Zeelandă

Cei 10 delfini, printre care şi un pui, au eşuat în golful Whakanewha Bay de pe insula Waiheke, în largul oraşului Auckland, a anunţat Departamentul pentru Conservare (DOC) într-o postare pe Facebook.

Salvatorii duc găleţi cu apă în locul în care au eşuat delfinii pentru a-i menţine uzi.

Organizaţiile specializate în salvarea balenelor şi delfinilor eşuaţi au anunţat că personalul şi echipamentele sunt pe drum pentru a ajuta la salvare.

Noua Zeelandă are cea mai mare rată de eşuare a delfinilor şi balenelor din lume, sute de mamifere eşuând pe ţărmurile sale în fiecare an.

Motivul pentru care aceste animale rămân blocate pe plaje este încă o enigmă pentru biologii marini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici