Zece fotbalişti columbieni răpiţi, găsiţi morţi cu răni de glonţ

Cel puţin zece fotbalişti răpiţi, ce aparţineau unui club sportiv din Columbia, au fost găsiţi de autorităţi în Venezuela, în apropierea graniţei, morţi şi având răni de glonţ, informează The Independent.

32 afișări
Imaginea articolului Zece fotbalişti columbieni răpiţi, găsiţi morţi cu răni de glonţ

Zece fotbalişti columbieni răpiţi, găsiţi morţi cu răni de glonţ

Vicepreşedintele venezuelean, Ramon Carrizalez, a spus că trupurile au fost găsite, duminică, în statul Tachira, în apropierea graniţei cu Columbia.

Un alt fotbalist al clubului din Columbia a supravieţuit, iar altul este încă dat dispărut.

Răpirile şi conflictele armate sunt incidente des întâlnite de ambele părţi ale graniţelor, unde operează trupele de guerillă columbiene, grupările paramilitare şi reţelele de crimă organizată.

Carrizalez a precizat că fotbaliştii fuseseră răpiţi în timp ce se aflau în Venezuela pentru un meci. El a pus incidentul pe seama conflictelor interne din Columbia, dar nu a dat mai multe detalii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici