Zeci de balene au murit în Noua Zeelandă, după ce au eşuat pe o plajă - VIDEO

73 de balene au eşuat pe o plajă izolată din nordul Noii Zeelande, şi, până să le găsească echipele de salvare, aproape 60 dintre ele au murit, potrivit www.stirileprotv.ro.

25 afișări
Imaginea articolului Zeci de balene au murit în Noua Zeelandă, după ce au eşuat pe o plajă - VIDEO

Zeci de balene au murit în Noua Zeelandă, după ce au eşuat pe o plajă

Pe cele aflate încă în viaţă, voluntarii vor încerca să le ridice cu ajutorul macaralelor.

Exact pe aceeaşi plajă au eşuat acum trei ani peste 100 de cetacee.

Citeşte mai multe despre zecile de balene care au murit în Noua Zeelandă pe www.stirileprotv.ro.

Video Stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici