Zeci de instituţii de învăţământ din estul Canadei, evacuate din cauza unei ameninţări teroriste

Aproximativ 60 de instituţii de învăţământ au fost evacuate miercuri, în estul Canadei, din cauza unei ameninţări teroriste, informează postul CBC.

11220 afișări
Imaginea articolului Zeci de instituţii de învăţământ din estul Canadei, evacuate din cauza unei ameninţări teroriste

Zeci de instituţii de învăţământ din estul Canadei, evacuate din cauza unei ameninţări teroriste (Imagine: Twitter)

Toate grădiniţele, şcolile şi instituţiile de învăţământ superior de pe Insula Prinţul Edward (est) au fost închise miercuri dimineaţă, din cauza unei ameninţări iminente.

"Universitatea de pe Insula Prinţul Edward este închisă toată ziua", a transmis miercuri instituţia de învăţământ.

În regiunea Nova Scotia, situată în apropiere, campusurile universităţilor Halifax şi Cape Breton au fost evacuate din cauza unor ameninţări cu bombă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici