Zeci de morţi în confruntări armate între membri ai grupurilor insurgente, în nordul Siriei

Cel puţin 51 de combatanţi au murit, joi, în confruntările între membri ai grupurilor teroriste şi insurgenţi, în nordul Siriei, în apropierea frontierei cu Irakul, anunţă Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de AFP.

8613 afișări
Imaginea articolului Zeci de morţi în confruntări armate între membri ai grupurilor insurgente, în nordul Siriei

Zeci de morţi în confruntări armate între membri ai grupurilor insurgente, în nordul Siriei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Confruntările au izbucnit printr-un atac al combatanţilor organizaţiei teroriste Stat Islamic în Irak şi Levant (SIIL) asupra poziţiilor organizaţiei Frontul al-Nusra, afiliată reţelei teroriste Al-Qaida, precizează OSDO.

Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent şi cu un conflict militar între forţele opoziţiei şi serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad. Bilanţul violenţelor este de aproximativ 150.000 de morţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici