Zeci de persoane au fost rănite în urma unei explozii produse în incinta unui restaurant din Japonia

Cel puţin 42 de persoane au fost rănite în urma unei explozii care s-a produs duminică într-un restaurant din oraşul Sapporo din nordul Japoniei, informează postul BBC News, citând presa locală.

619 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane au fost rănite în urma unei explozii produse în incinta unui restaurant din Japonia

Zeci de persoane au fost rănite în urma unei explozii produse în incinta unui restaurant din Japonia

Cauza exploziei este momentan necunoscută, însă se presupune că s-a produs în urma unei scurgeri de gaze.

Poliţia a închis zona pe fondul temerilor că s-ar putea produce noi explozii.

Peste 20 de vehicule de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul izbucnit în urma exploziei.

Potrivit postului NHK, explozia s-a produs într-o zonă aflată la aproximativ 3 kilometri sud-est de centrul oraşului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici