Zelenski a decretat nule actele ruseşti privind aderarea unor noi regiuni

Volodimir Zelenski a semnat un decret privind nulitatea actelor legislative ruse privind recunoaşterea independenţei şi includerea regiunilor Doneţk, Luhansk, Zaporojie şi Herson în Federaţia Rusă.

576 afișări
Imaginea articolului Zelenski a decretat nule actele ruseşti privind aderarea unor noi regiuni

Zelensky a decretat nule actele ruseşti privind aderarea unor noi regiuni

Decretul preşedintelui rus Vladimir Putin privind recunoaşterea independenţei Crimeei a fost, de asemenea, recunoscut ca nul.

Preşedintele a mai declarat că a discutat cu premierul Indiei. 

"Am discutat cu prim-ministrul Indiei, Narendra Modi, despre aşa-numitele referendumuri organizate recent de Rusia pe teritoriile ocupate temporar de ţara noastră. Am vorbit, de asemenea, despre securitatea alimentară şi nucleară, despre interacţiunea în cadrul organizaţiilor internaţionale, în primul rând în cadrul ONU. Este important să consolidăm parteneriatul ucraineano-indian în contextul agresiunii ruseşti împotriva Ucrainei.
 
Sunt recunoscător Indiei pentru susţinerea suveranităţii şi integrităţii teritoriale a statului nostru. Apreciem asistenţa umanitară semnificativă oferită de guvernul indian şi de sectorul privat".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici