Zelenski a vorbit cu Papa Francisc

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a vorbit vineri cu Papa Francisc, informează liderul de la Kiev, pe pagina sa de Twitter.

3020 afișări
Imaginea articolului Zelenski a vorbit cu Papa Francisc

„L-am informat pe Papa Francisc despre agresiunea pe care Rusia o comite împotriva Ucrainei, despre crimele teribile ale Rusiei”, a scris Volodimir Zelenski pe Twitter.

Şeful de stat ucrainean i-a mulţumit Suveranului Pontif pentru rugăciunile sale pentru poporul ucrainean. Liderul ucrainean nu spune cum s-a desfăşurat convorbirea cu Papa Francisc.

„Suntem recunoscători Suveranului Pontif pentru că s-a rugat pentru Ucraina. Poporul nostru are nevoie de sprijinul liderilor spirituali mondiali care trebuie să transmită lumii adevărul despre ororile pe care agresorul le face în Ucraina”, a mai spus preşedintele Zelenski.

 

Vaticanul a declarat de mai multe ori dorinţa şefului Bisericii Romano-Catolice de a vizita Ucraina, dar nu a menţionat datele vizitei.

La sfârşitul lunii iulie, Papa Francisc a spus că i-ar plăcea foarte mult să vină în Ucraina, dar trebuie să se consulte cu medicii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici