FOTO VIDEO   Zelenski marchează Ziua anuală a demnităţii şi libertăţii în Ucraina. Preşedintele a mulţumit ucrainenilor pentru curajul lor: „Putem rămâne fără bani. Fără benzină. Fără apă caldă. Fără lumină. Dar nu fără libertate”

  • Zi importantă pentru ucraineni.
  • Preşedintele Ucrainei a adus un omagiu luptătorilor şi civililor ucişi de ruşi de la începutul invaziei şi a mulţumit poporului său.
269 afișări
Imaginea articolului Zelenski marchează Ziua anuală a demnităţii şi libertăţii în Ucraina. Preşedintele a mulţumit ucrainenilor pentru curajul lor: 
„Putem rămâne fără bani. Fără benzină. Fără apă caldă. Fără lumină. Dar nu fără libertate”

FOTO Zelenski/ Facebook

Într-un discurs video adresat naţiunii, Zelenski a salutat contribuţiile aduse de ucraineni - de la soldaţi, pompieri şi medici la profesori care dau lecţii online, săteni care gătesc pentru militari, croitori care cos uniforme şi fermieri care îşi ară câmpurile în ciuda faptul că îşi riscă viaţa. Ruşii continuă bombardamentele maive în multe zone din ţară.
 
Şeful de stat a salutat sfidarea lor în ciuda atacurilor frecvente cu rachete, a distrugerilor pe scară largă, a penuriei şi a întreruperilor de curent în timp ce se instalează iarna, la aproape exact nouă luni de la invazia Rusiei, notează Reuters.
 
„Putem rămâne fără bani. Fără benzină. Fără apă caldă. Fără lumină. Dar nu fără libertate”, a spus Zelenski într-un discurs pe care l-a ţinut în picioare într-o cameră ornamentată din palatul prezidenţial din Kiev.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici