Zelenski spune că ruşii fură echipamente medicale în Herson

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, declară că forţele ruseşti din regiunea ocupată Herson sunt angajate în furturi masive de echipamente medicale şi ambulanţe în încercarea de a face zona nelocuibilă.

267 afișări
Imaginea articolului Zelenski spune că ruşii fură echipamente medicale în Herson

Zelenski spune că ruşii fură echipamente medicale în Herson

Herson este una dintre cele patru regiuni pe care Moscova le-a revendicat ca făcând parte din Rusia.

"Ocupanţii au decis să închidă instituţiile medicale din oraşe, să ia echipamente medicale, ambulanţe, totul. Ei fac presiuni asupra medicilor care încă mai rămân... să se mute pe teritoriul Rusiei", a declarat Zelenski, potrivit The Guardian.

"Rusia încearcă să facă din regiunea Herson un no man's land", a adăugat el.

Oficialii ucraineni au acuzat în mod regulat trupele ruse în retragere de jafuri generalizate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici