Zelensky îl demite pe comandantul forţelor comune din Ucraina

Comandantul operaţiunii forţelor comune ale Ucrainei a fost demis din funcţie, a anunţat duminică preşedintele Volodimir Zelenski, într-un decret citat de CNN.

1852 afișări
Imaginea articolului Zelensky îl demite pe comandantul forţelor comune din Ucraina

Zelensky îl demite pe comandantul forţelor comune din Ucraina

Generalul-maior Eduard Mykhailovici Moskalov fusese numit în această funcţie în martie anul trecut, când generalul-locotenent Oleksandr Pavliuk a fost numit şef al administraţiei militare din regiunea Kiev.

Zelenski nu a oferit o explicaţie pentru demiterea lui Moskalov, dar aceasta este cea mai recentă dintr-un lung şir de schimbări recente de conducere făcute de administraţia sa.

Autorităţile ucrainene au luat o serie de măsuri anticorupţie în întreaga ţară, urmate de un număr de concedieri ale unor deminitari de rang înalt.

Nu este încă clar dacă demiterea lui Moskalov a avut legătură cu recentele măsuri împotriva corupţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici