Zuckerberg l-a lăudat pe Trump: „Eşti numărul 1 pe Facebook”. Replica liderului de la Casa Albă

Mark Zuckerberg, fondatatorul reţelei de socializare Facebook, l-a lăudat pe Donald Trump pentru activitatea sa online.

4629 afișări
Imaginea articolului Zuckerberg l-a lăudat pe Trump: „Eşti numărul 1 pe Facebook”. Replica liderului de la Casa Albă
Donald Trump a declarat luni că Zuckerberg l-a felicitat pentru prezenţa sa pe reţelele de socializare. „Am luat cina cu Mark Zuckerberg deunăzi şi el mi-a zis: ‘Vreau să te felicit, eşti numărul 1 pe Facebook’”, a declarat preşedintele american luni în cadrul unei emisiuni radio, notează AFP.
 
Potrivit NBC, liderul de la Casa Albă şi fondatorul Facebook s-au întâlnit în cursul lunii octombrie, dar este posibil ca cei doi să se fi întâlnit şi recent.
 
Un fan declarat al reţelei Twitter, Trump nu s-a putut abţine să nu laude reţeaua de socializare pe care are aproape 70 de milioane de urmăritori, chiar dacă a primit aprecieri din partea Facebook: „Fără Twitter, cred că am fi pierduţi, nu am scoate vreodată adevărul”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici