Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Revenire la normalitate sau un fals pericol?
  • Cum strică jocurile politice ultimele decizii ale CCR
  • Chioşcariada de la metrou. Ranga în locul legii?
141 afișări
Imaginea articolului Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Astăzi, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai discută despre noile măsuri de relaxare anunţate de Guvern pentru Sărbătorile Pascale, odată cu prelungirea stării de alertă.

De asemenea, Ion Cristoiu şi Monica Mihai vor analiza care sunt efectele ultimelor decizii ale CCR şi cum previn ţinerea dosarelor la sertar pentru a fi folosite ca armă politică. O altă tema dezbătută va fi evacuarea spaţiilor comerciale de la metrou, din perspectiva respectării legii de către autorităţi.

Nu vor lipsi Nedumerirea lui Cristoiu, Profeţia lui Cristoiu şi Topul Săptămânii.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 9 aprilie, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici