Gândurile lui Cristoiu. TOPUL SĂPTĂMÂNII

În Topul Săptămânii, realizat de Ion Cristoiu, primul loc este ocupat de ministrul Justiţiei, Stelian Ion, pentru menţinerea MCV, iar ultimul loc de IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, pentru interviul acordat publicistului la Aleph News.

351 afișări
Imaginea articolului Gândurile lui Cristoiu. TOPUL SĂPTĂMÂNII

Gândurile lui Cristoiu. TOPUL SĂPTĂMÂNII

Locul 5- IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului

“Am făcut astăzi o înregistrare cu IPS Teodosie, un interviu pe care îl vedem sâmbătă, 12 iunie, de la ora 20.00, pe Aleph News. Este de excepţie. El este o personalitate, face parte din biserica conservatoare. O să vedeţi ce interesantă a fost tema lui că în pandemie ni s-a indus frica. Şi el este adeptul respectării tuturor ritualurilor. O să vedeţi cum explică el de ce nu poţi să renunţi la cufundarea de trei ori la botez. Şi linguriţa... ele sunt simboluri. Iisus a stat trei zile în mormânt... deci nu poţi să renunţi mâine la ritual, cum propuneau ei, pentru că în momentul în care renunţi la ritualul cufundării de trei ori nu mai e botez”.

Locul 4- Klaus Iohannis, preşedintele României

„Ce a făcut el în ultima vreme: şi-a dat o poză de Ziua Copilului, a mers pe bicicletă de Ziua Bicicletei şi nu ştiu, de Ziua Gunoiului a adunat gunoi undeva. Acestea sunt gesturi de preşedinte de republică parlamentară. Unde sunt preşedinţi fără nicio putere, cum e în Germania, fac şi ei, strâng flori, curăţă gunoaie. E o direcţie în ultima vreme a lui Klaus Iohannis pe care nu o înţeleg. Cred că echipa anterioară i-a mâncat banii şi acum vine una nouă care vrea să-i mănânce banii. Să ştiţi că ei sunt nişte păpuşi în faţa consilierilor. Vin unii cu laptopurile şi iese ca dracu, că ăia nu sunt din realitate”.

Locul 3- Renate Weber, Avocatul Poporului

„Auziţi ce-i reproşează, de ce vor să o dea afară. Oficial. Că nu s-a desluşit nici acum misterul de la Caracal, că şi ea ar fi început o anchetă şi faptul că nu a dat până acum rezultatele anchetei, e de vină. Că nu a luptat suficient împotriva corupţiei. Aşa spun ei. Ea începuse în cazul Caracal o anchetă şi nu a reuşit, că nu e poliţistă”.

Locul 2- Puiu Popoviciu, om de afaceri

„Este cea mai mare lovitură care se putea administra regimului Iohannis. În Marea Britanie s-a judecat extrădarea lui. În apărarea lui de extrădare, s-a invocat de către avocaţi că la noi, în 2017, nu a fost o judecată corectă, da? Justiţia din Marea Britanie a fost de acord că în 2017 nu a fost judecată corectă şi, foarte important,  dacă îl extrădăm aici, el va avea probleme. Păi staţi un pic, justiţia din Marea Britanie ne-a trecut în rândul Belarusului. De regulă, împotriva extrădării, se aduc argumente aşa:  dacă îl extrădăm în Rusia nu ştiu ce se întâmplă. Adică înseamnă că la noi în 2017, bine era binomul SRI-DNA, dar oricum, se presupune că noi eram justiţie corectă. Cred că lucrurile sunt mai complicate cu Puiu Popoviciu”.

Locul 1- Stelian Ion, ministrul Justiţiei

„Trebuia să-l punem şi pe Ghinea, 1 şi 2. Cum făcea el cu mâna că gata, a trimis PNRR la Bruxelles. Stelian Ion nu a rezolvat cu MCV”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici