Video MEDIAFAX HEADLINES

220 afișări

Două CUTREMURE majore au avut loc în Italia: 5,6 grade şi 6 grade. Cel puţin un mort şi nouă răniţi. Al doilea seism s-a simţit şi în Austria. FOTO, VIDEO

Un nou cutremur puternic, cu magnitudinea de moment de 6,0 grade, s-a produs miercuri seară în centrul Italiei, după seismul de 5,6 care a avut loc în urmă cu câteva ore, anunţă Institutul american de geofizică (USGS). Cutremurele s-au soldat cu cel puţin nouă răniţi. Al doilea seism a fost simţit şi în Austria.

Decontarea tratamentelor în străinătate pentru pacienţii din Colectiv, prelungită cu doi ani

Guvernul a prelungit cu încă doi ani posibilitatea Ministerului Sănătăţii de a deconta tratamentul în străinătate pentru pacienţii din Colectiv, ministrul Sănătăţii acuzând ”bariere birocratice” care au dus la folosirea într-o foarte mică măsură a fondurilor alocate în 2016.

Recunoaşterea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, din nou la Curtea Constituţională

Excepţia de neconstituţionalitate prin care un cuplu gay căsătorit în Belgia cere recunoaşterea acestei căsătorii şi în România este dezbătută joi pentru a doua oară de Curtea Constituţională (CCR), judecătorii simţind nevoia unei ”aprofundări a discutării subiectului”.

Resursa internă, fără impact: carburanţii fără taxe sunt mai scumpi în România decât în state fără resurse. Ce idei pentru ieftinirea motorinei are Consiliul Concurenţei

Intrarea pe piaţa carburanţilor a marilor lanţuri de hiper/supermarketuri ar duce la creşterea concurenţei. Într-un raport dat astăzi publicităţii, Consiliul Concurenţei atrage atenţia asupra gradului redus de concurenţă în piaţa carburanţilor. Alte pieţe slab concurenţiale sunt: cimentul, notarii, cardurile, gazele naturale şi farmaciile. 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici