Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

119 afișări

Documentar Gândul: #SUFLET COLECTIV, duminică pe gandul.info

Premierul Dacian Cioloş: Soţia mi-a spus că s-a cam săturat de străinătate. Am intenţia să rămânem în ţară

Premierul Dacian Cioloş a spus, joi seară, că intenţionează să rămână în România în următorii ani, chiar soţia sa militând pentru acest lucru, şi a negat că ar intenţiona să candideze la funcţia supremă în stat, în condiţiile în care crede la actualul şef al statului este un preşedinte foarte bun.

Topul companiilor şi băncilor din România care plătesc cele mai mari salarii. Cine sunt angajaţii care câştigă 17.600 de lei net pe lună

Romatsa (controlul şi dirijarea traficului aerian), Nuclearelectrica (producţia de energie electrică), ING Bank (bancar), IBM (IT) şi Oracle (IT) sunt companiile care îşi răsplătesc cel mai bine angajaţii, arată o analiză a ZF pe baza datelor din bilanţurile financiare ale companiilor cu cea mai mare masă salarială din 2015.

Consiliul concurenţei acuză: Pacienţii, trimişi către anumite farmacii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici