Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

286 afișări

RUJEOLA face victime: Alte două persoane din Arad, o tânără de 27 de ani şi o fetiţă de un an, au murit/ Ministerul Sănătăţii:935 cazuri confirmate şi şase decese

Ministerul Sănătăţii anunţă că de la începutul anului până la data de 28 octombrie au fost confirmate 935 cazuri de rujeolă, cu 149 de cazuri mai mult faţă de raportarea din luna septembrie; instituţia anunţă că sunt şase decese cauzate de boală confirmate

Activitatea Poştei, paralizată pentru a doua zi consecutiv. Se livrează doar o parte din pensii

Poştaşii continuă, vineri, protestul spontan declanşat joi, ca urmare a nemulţumirilor legate de condiţiile precare de muncă şi de refuzul conducerii instituţiei de a creşte salariile cu 200 de lei, astfel încât oamenii primesc pensiile în câteva localităţi din ţară şi în municipii.

Judecătorii au respins cererea lui Victor Ponta de suspendare a ordinului de retragere a doctoratului

Curtea de Apel Bucureşti a decis, vineri, respingerea cererii lui Victor Ponta de suspendare a ordinului de retragere a doctoratului, hotărârea nefiind definitivă. Pe rolul instanţei este o altă solicitare a fostului premier, de anulare a aceluiaşi ordin.

 

Documentar Gândul: #SUFLET COLECTIV, duminică pe gandul.info

Familiile şi persoanele cu venituri sub nivelul de trai vor primi ajutoare de incluziune

Familiile şi persoanele care sunt lipsite de venituri sau ale căror venituri nu acoperă nivelul de trai minimal vor primi venitul minim de incluziune-ajutorul de incluziune, ajutorul pentru familia cu copii şi suplimentul pentru locuire, potrivit legii promulgate vineri de preşedintele Iohannis.

BCR opreşte temporar sistemul de carduri, pentru modernizări

Sistemul de carduri al Băncii Comerciale Române (BCR) va fi oprit în noaptea de duminică spre luni, 30-31 octombrie, pentru procese ce vor contribui la îmbunătăţirea performanţelor, potrivit unui comunicat al băncii.

Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu, la DNA. Politicienii au depus plângere împotriva lui Dacian Cioloş

Parlamentarii Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu au ajuns, vineri dimineaţa, la sediul DNA pentru a depune o plângere împotriva premierului Dacian Cioloş, acuzându-l pe acesta de infracţiuni în legătură în legătură cu achiziţionarea de către statul român a operei de artă Cuminţenia Pământului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici