Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

55 afișări

Viorica Dăncilă se întâlneşte cu Recep Tayyip Erdogan, în debutul turneului oficial din Turcia, Emiratele Arabe Unite şi Kuwait

Premierul Viorica Dăncilă se va întâlni azi cu preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan. Întâlnirea are loc în cadrul unei deplasări oficiale pe care premierul României o face în Turcia.

Guvernul a adoptat azi ordonanţa de urgenţă care modifică legile justiţiei. Se măreşte vechimea necesară pentru funcţiile de conducere în DNA şi DIICOT de la 8 la 15 ani, iar procurorii care vor lucra în aceste structuri trebuie să aibă o vechime de minim 10 ani.

Procurorul general al României Augustin Lazăr a criticat, în această dimineaţă, ordonanţa pe legile justiţiei. Acesta spune că actul normativ va duce la îngreunarea soluţionării unor dosare importante aflate pe rolul Parchetului General, precum cel al protestului din 10 august, având în vedere că delegările procurorilor aduşi de la alte parchete să soluţioneze cauzele vor înceta.

Credite fără dobând. Asta vor putea lua românii începând de azi. Tinerii între 16 şi 26 de ani pot contracta, de luni, prin programul guvernamental "Investeşte în tine", credite cu dobândă suportată din bugetul de stat de până la 40.000 de lei, iar persoanele între 25 şi 55 de ani pot lua credite până la 35.000 de lei.

La sase luni după nuntă ducesa Meghan de Sussex, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, este însărcinată, potrivit contului de Twitter al Kensington Palace, reşedinţa oficială a cuplului. Copilul se va naşte în primăvara lui 2019

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici