Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

119 afișări

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va anunţa, azi, rezultatul evaluării procurorului general, Augustin Lazăr, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Ministerului. Evaluarea lui Lazăr a fost demarată în data de 25 august.

Consultări la Cotroceni unde preşedintele Klaus Iohannis a chemat partidele pentru a discuta pe tema legislaţiei din domeniul Justiţiei. În acest context, Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că nu ar refuza ideea unui pact pe justiţie, semnat de toate partidele din România, însă depinde ce va conţine un astfel de document.

Vot în Camera Deputaţilor azi. Aceştia vor decide dacă acceptă moţiunea simplă iniţiată de PNL împotriva ministrului Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, intitulată "Stimulat de PSD, fără pic de competenţă, taie Deneş în păduri şi la verzi… şi la uscate" sau o resping.

Ministerul Muncii a anunţat, marţi seară, după discuţia cu sindicatele, că va reintroduce salariului minim brut garantat în plată diferenţiat în funcţie de nivelul de studii sau de vechimea în muncă, de 2.350 de lei brut, singura divergenţă fiind legată de data la care se va aplica măsura.

Uraganul Willa, care a scăzut în ultimele ore până la nivelul 3, a atins marţi spre miercuri coastele pacifice ale Mexicului, aducând ploi torenţiale, valuri înalte şi rafale de vânt cu viteze de până la 195 de kilometri pe oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici