Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

111 afișări

Secţia pentru procurori a CSM îl vor audia pe procurorul general, Augustin Lazăr, pe data de 13 noiembrie, urmând ca pe 21 noiembrie să fie emisă motivarea, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Raportul a ajuns joi dimineaţă la CSM.

România nu este pregătită să preia preşedinţia Consiliului UE, în condiţiile războiului politic total din aceste luni, a declarat Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în această dimineaţă. În opinia lui, cine crede că liderii europeni vor fi înţelegători în an electoral se înşeală.

Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a declarat pentru MEDIAFAX că procurorul general Augustin Lazăr poate cere în justiţie anularea deciziei de revocare, dar ar fi pentru prima dată când un astfel de act al ministrul Justiţiei este atacat în instanţă, de aceea ar fi interesant de văzut soluţia.

OMV a amânat luarea unei decizii privind investiţia în proiectul de explorare din Marea Neagră pentru anul viitor, din cauza Guvernului român, care a avut nevoie de prea mult timp pentru legea offshore, a anunţat directorul executiv al companiei Rainer Seele, citat de Reuters.

Instalarea sistemelor antiaeriene ruse S-400 în Turcia va începe în octombrie 2019, a informat joi ministrul turc al Apărării, Hulusi Akar, citat de publicaţia Hurriyet, relatează site-ul agenţiei Reuters. Akar a mai informat că va trimite membri ai personalului în Rusia pentru a fi antrenaţi la începutul lui 2019

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici