Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

297 afișări

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit pentru azi primul termen în procesul intentat de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, împotriva Colegiului de Conducere al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, privind modul în care au fost formate completurile de 5 judecători de la instanţa supremă.

Cererea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului-general, Augustin Lazăr, reprezintă "un alt eveniment negativ" produs în România, o situaţie care demonstrează că avertismentele transmise de Uniunea Europeană "nu au avut efectul dorit", afirmă un diplomat european citat de Financial Times.

Ministrul Rovana Plumb a decis eliminarea fişei de activitate lunară a profesorilor, urmând ca activităţile să fie evidenţiate în condica de prezenţă a unităţii de învăţământ, anunţă ministerul Educaţiei. De asemenea, a fost stabilită ordinea în care se ocupă posturile didactice de predare şi catedrele vacante şi rezervate în regim de plata cu ora.

Aeronava Wizzair care făcea ruta Kutaisi - Varşovia a decolat, ieri seară, la ora 21:12, de pe Aeroportul Otopeni, spre Varşovia, conform Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti. În aeronava Wizzair de pe ruta Kutaisi -Varşovia a fost o ameninţare cu bomba la bord. Aeronava a aterizat la 16.20 la Otopeni şi a fost parcată pe o poziţie izolată.

Cutremur puternic în Grecia. Seismul de suprafaţă cu magnitudinea de 6,8 grade s-a produs în cursul nopţii de joi spre vineri în Marea Ionică, în largul coastelor de sud-vest ale Greciei, în apropierea insulei Zakynthos, anunţă Institutul american de geofizică (USGS). Momentan nu au fost raportate victime sau pagube materiale serioase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici