Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

177 afișări

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, referitor la cererea de urmărire penală care ar fi fost emisă pe numele său, că nu a primit nicio înştiinţare. În spaţiul public au apărut informaţii că s-ar fi cerut urmărirea sa penală în dosarul Microsoft.

Cod galben de ceaţă în patru judeţe din Transilvania. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţa, o avertizare cod galben de ceaţă. Din această cauză vizibilitatea scade local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Potrivit ANM, în Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Satu Mare este ceaţă până la ora 10.00. De asemenea, şi judeţul Harghita este sub avertizare

30 de oameni pacienţi şi aparţinători au fost evacuaţi din spitalul Judeţean Satu Mare din cauza unui incendiu. Focul a izbucnit, ieri, în subsolul spitalului. 15 pompieri au intervenit pentru stingerea lui cu trei autospeciale de stingere.

Un adolescent în vârstă de de 17 ani din Braşov a fost găsit, ieri seara, împuşcat mortal. Băiatul a fost împuşcat cu o armă pe care o avea tatăl său. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, primele indicii duc la sinucidere.

Jeff Sessions, secretarul american al Justiţiei şi procuror general, şi-a prezentat miercuri seară demisia, la solicitarea preşedintelui SUA, Donald Trump, informează CNN. Rod Rosenstein, adjunctul procurorului general, probabil va rămâne în funcţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici