Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

160 afișări

O familie cu un copil de 11 ani, care a participat, ieri, la ziua Sfinxului, din masivul Bucegi, a fost blocată pe platoul Bucegilor. După ce a sunat la 112 o echipă de salvamontişti a plecat pe munte pentru a-i salva.

Tragedie în Olt unde o femeie a murit, ieri seara, în urma impactului dintre o autotilitară şi un camion. Incidentul a avut loc pe DN 54, între localităţile Studina şi Vişina. pe un drum acoperit parţial cu zăpadă.

Curtea Constituţională a publicat, ieri, motivarea deciziei referitoare la modificările aduse Codului de Procedură Penală. În motivare există şi două opinii separate, formulate de judecătorii Daniel Morar şi Livia Stanciu. Codul de Procedură Penală se întoarce în Parlament pentru punerea în acord a acestuia cu decizia CCR.

România a ajuns la o pondere a taxelor şi impozitelor de 25,8% din PIB, anul trecut. Este al doilea cel mai redus nivel din Uniunea Europeană (UE) şi în scădere de la 26,5% în anul anterior, potrivit Eurostat.

Economia Marii Britanii riscă să fie afectată mai grav decât în timpul crizei financiare în cazul în care retragerea ţării din Uniunea Europeană se va produce "în mod dezordonat", avertizează Banca Angliei.

Preşedintele ucrainean Petro Poroşenko l-a acuzat pe omologul său rus Vladimir Putin că intenţionează să anexeze întreaga Ucraina. Acesta a făcut apel cancelarului german Angela Merkel să ofere asistenţă Kievului, informează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici