Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

40 afișări

De azi nu se mai fac internări la Maternitatea GIuleşti din Bucureşti din cauza infecţiei de Stafilococ Auriu. 12 bebeluşi născuţi la spital au aceasta bacterie, iar 11 angajaţii depistaţi cu infecţia respectivă urmează tratament şi activează în continuare.

Agenţii economici care nu au autorizaţie de securitate la incendiu sunt amendaţi, închişi. Imediat după aceea dau Primăria în judecată şi îşi continua activitatea, a declarat în instanţă edilul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, aseară, decretul privind legea care interzice modificarea limitelor teritoriale ale localităţilor dacă se modifică ponderea cetăţenilor care aparţin unei minorităţi etnice.

Elevii şi preşcolarii au liber azi, de sărbătoarea Sfântul Apostol Andrei cel Întâi, conform calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. Următoarea vacanţă a elevilor este programată în perioada 22 decembrie - 13 ianuarie 2019.

Azi se aprind luminiţele de Crăciun în Bucureşti, de la ora 19.00. Pe străzile oraşului vor 9 miloane de beculeţe, cu 6 milioane mai multe decât în anii precedenţi. Luminiţele au costat cel puţin 6 milioane de lei.

Avioane multirol israeliene au atacat, aseară, poziţii militare în Siria, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate siriene. Sistemele antiaeriene siriene au deschis focul spre "ţinte inamice", la periferia oraşului Damasc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici