Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

237 afișări

Tragedie în Buzău unde o persoană a murit şi două au fost rănite, în această dimineaţa, în urma unui incendiu care a izbucnit într-un apartament. Din cauza fumului gros, 25 de oameni au fost evacuaţi de pompieri.

Plenul CSM are, azi, pe ordinea de zi validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ), concurs la care procurorul Adina Florea a obţinut punctajul cel mai mare.

Curtea Constituţională are de la ora 09.00, prima şedinţă publică în noua componenţă a plenului, după ce Simina Tănăsescu, Gheorghe Stan şi Cristian Deliorga au depus jurământul şi au început mandatul ca judecători ai CCR

Executivul ar putea adopta, în şedinţa de azi de la ora 15.00, ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului administrativ, dacă toate criteriile sunt împlinite, a anunţat Viorica Dăncilă. Premierul susţine că avizul Consiliului Economis şi Social, deşi este unul negativ, este doar consultativ.

Preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus Vladimir Putin se vor întâlni săptămâna viitoare, în cadrul summitului G20 din Japonia. Anunţul a fost făcut chiar de Donald Trump într-un interviu pentru postul de televiziune Fox News.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici