Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

111 afișări

Patru persoane, printre care şi un copil de 12 ani, au furat peste 22.000 de lei, dintr-o benzinărie sin Turnu Măgurele. Suspecţii au fost prinşi în trafic de poliţiştii din Teleorman şi duşi la audieri.

Tragedie pe autostrada Bucureşti- Piteşti unde o persoană a murit, în această dimineaţă, în urma unui accident în zona localităţii Satu Nou, din judeţul Dîmboviţa. Şoferul unei maşini a oprit pe banda de urgenţă a autostrăzii ca să îşi recupereze unele bunuri căzute din autoturism şi a fost lovit de un camion.

Primarul comunei Vornicei, din judeţul Botoşani, a murit, ieri după-amiază, la scurt timp după ce a ieşit din Spitalul din Săveni, unde nu există linie de gardă. Primarul oraşului Săveni este revoltat şi cere demisia managerului Spitalului Judeţean, în subordinea căruia se află unitatea din Săveni.

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că lista neagră pe care s-ar afla diferiţi social-democraţi, despre care vorbeşte Codrin Ştefănescu, este „o poveste” şi că nimeni nu îl dă pe acesta afară din partid sau pe Cătălin Rădulescu, ori Liviu Pleşoianu.

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 6,4 grade s-a produs, ieri, în statul american California. Acesta a fost simţit puternic în oraşul Los Angeles, anunţă Institutul de Geofizică din SUA (USGS).

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici