Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

395 afișări

Un urs este căutat de jandarmii din Harghita, după ce ar fi omorât, în această dimineaţă, mai multe găini dintr-o gospodărie din Păuleni Ciuc şi oi din alta. Autorităţile fac apel la oameni să sune la 112 dacă văd urşi şi să nu încerce îndepărtarea acestora singuri.

Primul caz de infecţie cu virusul West Nile din acest sezon a fost confirmat, ieri, în Galaţi, la un bărbat de peste 80 de ani. Specialiştii recomandă populaţiei să evite expunerea la ţânţari, să poarte îmbrăcăminte cu mâneci lungi şi pantaloni lungi şi să folosească substanţe chimice repelente împotriva lor.

Un poliţist a fost înjunghiat, în picior, în misiune. S-a întâmplat în localitatea Surducu Mic, unde omul legii a intervenit la un scandal izbucnit, aseară, într-un bar. Agresorul a fost reţinut.

Două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite, ieri seară, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren, în comuna Corbu, din judeţul Olt. În tren se aflau trei persoane care nu fost afectate în urma impactului.

Vicepremierul italian Matteo Salvini, liderul formaţiunii de extremă-dreapta Liga Nordului, a sugerat, ieri seară, că Italia ar putea organiza alegeri parlamentare anticipate. Declaraţia vine în contextul disensiunilor puternice cu partenerul de coaliţie, Mişcarea Cinci Stele.

 

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici